Blog

Yayasan Matri ke arah Kebajikan Lestari

Salah seorang wakil Yayasan Matri (YM3) sedang menghadiri sebuah persidangan peringkat antarabangsa.

The 7th Global Waqf Conference, sebuah konferen antarabangsa yang julung kali diadakan di Malaysia anjuran Universiti Antarabangsa Medinah (MEDIU).

Yayasan MATRI yang bakal membuat kemunculan semula dengan mengetengahkan konsep kebajikan lestari melalui amalan pengurusan dan pematuhan yang cekap sedang dalam proses membina produk-produk yang bakal memberi pulangan amal jariah yang lestari buat para penderma, antaranya ialah dengan penubuhan tabung waqaf tunai Yayasan MATRI.

Konferensi ini sangat bermakna buat Yayasan MATRI kerana selain memberi menjadi medan perkongsian ilmu dan pengalaman amalan pengurusan baik dari entiti-entiti tersohor di dunia, dalam bidang waqaf, antaranya ialah Islamic Development Bank, Waqafprenuer dan NAMA Foundation, ia menjadi medan untuk membina jaringan dan kerjasama.

Sekiranya anda berminat untuk menggandakan akaun akhirat anda melalui pakej produk-produk waqaf kami yang bakal memberi pulangan yang kekal untuk akhirat anda, berdaftar lah sebagai salah seorang penderma Yayasan MATRI.

Insyaallah kami bakal melancarkan produk-produk & projek inovatif dan berimpak tinggi untuk komuniti sasaran yang lengkap dengan rancangan kelestarian operasi untuk memastikan pahala yang anda beroleh dari pelaburan akhirat ini terus berkekalan.

Post a comment